Leren naaien is superleuk! Sommigen kiezen ervoor om het zelf te leren met behulp van een YouTube filmpje. Maar eerlijk? Als je vast loopt is er niet snel iemand die je kan helpen. Daarom is het ideaal om op naailes te gaan! En bij Sew Academy kan dat op een flexibele manier.

Woon je in de omgeving van IJzendijke (Zeeuws-Vlaanderen)? Dan ben je van harte welkom om naailes te volgen bij ons in het atelier! De lessen worden gegeven op maandagmiddag, dinsdag- en donderdagavond en vrijdagochtend. Tijdens deze lessen kies je zelf wat je gaat maken: leer je eigen naaimachine kennen, maak een nieuw kledingstuk of leer hoe je zelf een patroon kunt tekenen. Alles kan!

Kun je niet elke week komen op een vast tijdstip? Door bijvoorbeeld je werk? Dan hebben wij een flexibele oplossing voor jou: de strippenkaart! Deze wordt elke les afgestempeld.

Tijdens de lessen in het atelier zitten verschillende niveau’s door elkaar. Zo valt er altijd iets van elkaar te leren. Ik hou rekening met iedereen. Zo vind ik het belangrijk dat iedereen leert naaien op een manier die bij hem/haar past. Er zijn tenslotte heel veel wegen die naar Rome leiden 😉

Doordat de groepen uit maximaal 4 personen bestaan, is er altijd voldoende tijd om je op weg te helpen.

Is IJzendijke niet bij jou in de buurt? Houdt dan vooral de online cursussen in de gaten! Op dit moment vind je hier de cursus Perfect Fit: een cursus waarbij ik je leer hoe je een broek passend kunt maken. Daarnaast ben je ook welkom in de gratis Duurzame Kleding Naaiclub op Facebook. Hier leer je meer achtergrondinformatie over materialen en geef ik jouw tips en tricks om duurzame keuzes te maken.

Ben je op zoek naar de basisinformatie over naaitechnieken, stoffen, fournituren en naaitermen? Neem dan eens een kijkje in de naai encyclopedie hier op de site! Hier vind je al veel antwoorden!

Wil je meer info over de naailessen? Lees dan hier verder of neem contact met me op. Ik help je graag!