Retourneren

Bij Sewacademy.nl bestel je de mooiste stoffen gewoon vanuit je woonkamer. Is je aankoop niet helemaal naar wens? Dan kun je het eenvoudig ruilen of retourneren.

Wil je een product ruilen? Stuur je product dan binnen 30 dagen naar ons terug. Stuur een mailtje naar renske@sewacademy.nl o.v.v. je bestelnummer. Ik reageer zo snel mogelijk en houdt het vervangende product voor je gereserveerd. Het retour zenden en het verzenden van het nieuwe artikel is voor eigen rekening.

Stuur je het product toch liever retour? Laat ons binnen 14 dagen na ontvangst weten dat je jouw product wilt retourneren. Daarna heb je nog eens 14 dagen om het product aan ons terug te sturen. Je hoeft dit niet aan te geven via de mail, maar kunt eenvoudig gebruik maken van het retourformulier. Op het formulier kun je eventueel aangeven wat de reden van retour is. Voor de kosten van de retourzending ben je als klant zelf verantwoordelijk. Het retouradres staat op het retourformulier vermeld. Je kunt dit eventueel uitknippen en op je pakketje plakken.

Om de kosten in de hand te houden stellen we een paar voorwaarden aan retourneren. Je krijgt alleen geld retour, indien de geretourneerde artikelen weer verpakt zijn in de originele verpakking en deze natuurlijk niet gebruikt zijn. In geval van een gebrek, mag niet getracht zijn dit gebrek te herstellen. Nadat wij het artikel in goede orde hebben ontvangen, krijg je het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen teruggestort.

Het herroepingsrecht geld voor alle artikelen, zolang je deze in originele staat behoud. Dat betekent het volgende:

– De artikelen zijn onbeschadigd.
– De artikelen worden in originele verpakking geretourneerd.
– Voor stoffen geldt, net als bij het kopen van kleding, dat deze niet meer geretourneerd mogen worden wanneer deze gewassen zijn.

Zorg er dus voor dat de artikelen er nog net zo uit zien als op het moment van ontvangst.

– Naaipatronen waarvan de verzegeling is verbroken

– Cadeaubonnen van SewAcademy.nl

De 14 dagen bedenktijd gaat in zodra je je pakket hebt ontvangen.