Altijd al je eigen kleding willen maken?

Bij Sew Academy volg je naailes die helemaal bij jou past. Sluit elke week aan bij de naailessen in ons atelier of kom wanneer het voor jou het beste past. 

werken met de nieuwste technieken

Er zijn meerdere wegen om Rome te bereiken. Zo is dat ook met naaien. Renske kijkt naar welke manieren het beste bij jou passen.

Maak kleding die bij jou past

Renske heeft een cursus tot kleurenconsulent gevolgd. Tijdens de lessen legt ze jou graag uit welke stoffen je het beste wel en niet kunt kiezen.

Snel op weg met de naaimachine

In één les leer je al de basics van je naaimachine kennen

Voorkom een hoop frustratie

Tijdens de lessen zijn max. 4 cursisten aanwezig. Renske heeft dus volop de tijd om jou te helpen en heeft gelijk antwoord op jouw vragen. Dat bespaart een hoop frustratie en zoekwerk!

Kies de naailes die het beste bij jou past

Strippenkaart

€59

voor 4 lessen

Maandabonnement

€49

Per maand

Veelgestelde vragen

Stuur een mailtje naar renske@sewacademy.nl of bel naar 0644768913. Renske kijkt dan of er nog een plekje voor jou is. Is dit het geval? Dan wordt er een datum afgesproken. Betalen kan vervolgens in het atelier tijdens de les.

  • Maandagmiddag 13u15-15u15 uur
  • Dinsdagavond 19u30-21u30
  • Donderdagavond 19u30-21u30
  • Vrijdagochtend 9-11 uur

Tijdens de schoolvakanties wordt geen les gegeven. In de zomer geven wij heel de maand juli les en houden wij de maand augustus zomerstop.

De lessen worden gegeven in ons naaiatelier (let op, deze bevindt zich op de 2de verdieping. Er is geen lift aanwezig.)

Adres :kruithuisstraat 35, 4515AX IJzendijke.

Zeker weten! Iedereen is welkom tijdens de naailessen, ook als je nog nooit met een naaimachine hebt gewerkt. Tijdens de groepslessen zitten alle niveau’s door elkaar. Zo kunnen zowel beginners als gevorderden van elkaar leren.

Wil je wat meer begeleid worden? Dan raad ik je aan om te kiezen voor de naaicursus ‘naaitechnieken voor beginners’.

Je hoeft niet speciaal een naaimachine aan te schaffen. In ons atelier staan verschillende machines waar je gebruik van kunt maken. Je betaalt hiervoor €2,50 per les.

Ja. Ben je nieuw en wil je halverwege een maand instromen? Geen probleem, dan betaal je die maand €12,50 per les.

Je naaimachine (tenzij je een machine van ons gebruikt) en het materiaal voor je naaiproject. Het is ook mogelijk om stoffen en fournituren bij ons aan te schaffen.

Ben je nog op zoek naar een leuk naaipatroon? Dan kun je ook altijd gratis gebruik maken van de aanwezige naaitijdschriften in ons atelier.

In het atelier kun je contant betalen of pinnen. Daarnaast is het ook mogelijk om via Tikkie te betalen.