Yes, wat wordt dit een leuke maand! Sew Academy heeft namelijk 3 feestjes te vieren. Zo bestonden we afgelopen maand 3 jaar, hebben we de stap gemaakt om te kiezen voor een volledig duurzaam assortiment en tikten we de 1000 volgers aan op Instagram!

DEZE ACTIE IS INMIDDELS VERLOPEN.

Om dat met jullie te vieren kun je de hele maand kans maken op een fournituren pakket ter waarde van €100. Verwacht onder andere klosjes naaigaren van Gütermann, handige gadgets, gereedschap, elastiek en nog veel meer!

Wat moet je doen om kans te maken?

Kans maken is super simpel:

Plaats tussen dinsdag 7 september en 30 september 2021 een bestelling op SewAcademy.nl. Voor elke bestelling die je plaatst, ontvang je 1 lootje.

Wil je extra kans maken? Deel dan je bestelling of gemaakte item met onze producten op Instagram of Facebook! (vergeet niet @sewacademy.nl te taggen) Je ontvangt hiervoor gelijk een extra lootje!

Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?

Op 1 oktober maak ik de winnaar bekend. Op deze dag wordt dan ook gelijk het pakket verzonden naar het adres waarop jij afgelopen maand een bestelling hebt geplaatst.

Extra tip! Deze maand is ook de fournituren outlet geopend! Hier vind je allemaal kwalitatieve fournituren die uit het assortiment verdwijnen. Ze worden vervangen voor duurzamere varianten. Je hebt nu nog keuze uit ruim 300 producten! OP=OP

Happy Shopping!

Renske