Online cursus | Perfect fit broeken

Broeken naaien is niet zo makkelijk als je denkt. De kans dat de pasvorm in één keer perfect past, is heel erg klein. Dit komt doordat je heel veel verschillende billen en buiken hebt. In deze cursus leer ik jou hoe je een patroon kunt aanpassen zodat de broek perfect past!

✔ Je ontvangt de cursus gelijk in je mailbox
✔ Een handig werkboek met uitgebreide filmpjes
✔ Je leert alles over het aanpassen van een broekpatroon
✔ Geschikt voor iedereen die een passende broek wilt maken

24.00

-
+
Voeg toe aan wishlist
Categorie:

Wat kun je verwachten?
Naailerares Renske merkte vaak dat mensen het moeilijk vinden om een passende broek te maken. Omdat zowel de billen, buik en benen invloed hebben op de pasvorm, is het niet mogelijk om 1 gouden methode uit te leggen om jouw broek passend te maken. Daarom heeft Renske een werkboek gemaakt waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je een perfecte pasvorm kunt maken. Het werkboek is aangevuld met handige filmpjes om alles nog duidelijker uit te leggen. Bestel je deze cursus? Dan ontvang je het werkboek met de filmpjes gelijk in je mailbox.

Wanneer is de cursus te volgen?

Je volgt de cursus op het tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Je ontvangt via de mail een downloadbaar bestand om mee aan de slag te gaan. Vergeet niet om het bestand op je computer op te slaan! Je kunt het maximaal 3 keer downloaden.

Wat wordt er behandeld in de cursus?

In de cursus wordt er gewerkt met verschillende hoofdstukken. We beginnen het opmeten van de maten en eindigen bij een broek die helemaal past:

  • 1: De maten opmeten
  • 2: Overtekenen van het naaipatroon
  • 3: Een raster maken
  • 4: Verlengen en verkorten
  • 5: Een proefmodel maken
  • 6: Alle stappen voor een perfecte pasvorm
  • 7: Eerste hulp bij billen en buik
  • 8: Veelgestelde vragen

Deze cursus is volledig digitaal. Je ontvangt hem na het bestellen gelijk in je inbox. Het boek is opgebouwd als een handig werkboek. Je kunt dus stap voor stap alles toepassen. Ook staan er handige video’s in om jou nog beter op weg te helpen.

Waar kan ik de cursus terugvinden?

Wanneer je hebt betaald, kom je op een scherm waar je de cursus direct kunt downloaden. Je ontvangt ook een mail met de titel ‘Hoera! Er is leuke post onderweg!’ (kijk ook even in je spam!). Hierin vind je ook een link om de cursus te downloaden. Heb je tijdens het afrekenen een account aangemaakt? Dan kun je de cursus ook in je account terugvinden. Het aanmaken van een account is niet verplicht.

Reviews:

‘Ik heb dankzij de cursus ontdekt wat ik kan doen om mijn broek beter te laten zitten. Kortom, dit vind ik een zeer waardevol document!’ – Melita

‘Met behulp van deze cursus maak je van een broekpatroon stap voor stap een perfect passend model voor jouw lijf. Van simpele aanpassingen, zoals de lengte tot een duidelijke en uitgebreide instructie voor de perfecte pasvorm aan buik, billen en benen, deze cursus heeft het allemaal. De duidelijk instructies met afbeeldingen, leiden je stap voor stap door dit proces. En kom je er niet goed uit, dan wordt er snel en vriendelijke gereageerd op je vragen. Echt een aanrader! – Angelique

‘Ik vind de cursus echt heel leuk. Er zitten hele goede stukken in waar ik zelf nog niet eens aan had gedacht. Ik zou er zo nog een broek mee maken. Echt heel leuk!’ – Jildou

Dit vind je misschien ook leuk